.Καλή και ευλογημένη περιήγηση στο Ιστολόγιο του Ιερού μας Ναού και στην Αρχιερατική Περιφέρεια Παραβόλας της Ιεράς μας Μητροόλεως

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των τουαλετών του Ναού μας

     Ολοκληρώθηκε με τη χάρη του Θεού μας ένα πάγιο αίτημα και μια λαϊκή απαίτηση των κατοίκων του χωριού μας που αφορούσε την κατασκευή  τουαλετών προς χρήση του ευλαβούς εκκλησιάσματός μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους εκείνους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, και από το υστέρημά τους σταθήκαν δίπλα μας στον αγώνα που κάναμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ενισχύοντας ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του την προσπάθεια αυτή. Ο Θεός να τους ευλογεί και να τους αγιάζει. 
       Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν στα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου δηλαδή στους επιτρόπους τους Ιερού Ναού ( Αυζώτη Χρήστο, Σκιαδά Σπυρίδωνα, Δάβολο Χρήστο και Κιτσόπουλο Φώτιο) που όλο αυτό το διάστημα δώσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσουμε και αυτό το έργο, ως επίσης πολλές ευχαριστίες και θερμά συγχαρητήρια αξίζουν όλοι εκείνοι οι τεχνίτες του χωριού μας που  εθελοντικά προσφέρθηκαν στην κατασκευή των τουαλετών . Ειδικότερα ο Σπύρος ο Σκιαδάς στα σοβατίσματα και στους ελαιοχρωματισμούς, ο Νίκος Γιαννούλης στις εκσκαφές,  ο Χριστόπουλος Χρήστος στην κατασκευή των τσιμεντοσανιδών και στα πλακάκια, ο Παντελής  Γκρίζης στα υδραυλικά και ο Αυζώτης Χρήστος στην κατασκευή του βόθρου, στη φύτευση καλλωπιστικών φυτών εξωτερικά αλλά και στη γενικότερη επίβλεψη .
Θα ακολουθήσει σε β φάση η επενδυση του εξωτερικού χώρου με πετρα
 Επίσης ευχαριστούμε το Δασαρχείο του Αγρινίου για την δωρεάν διάθεση 40 καλλωπιστικών φυτών για τον περίβολο του Ναού μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου