.Καλή και ευλογημένη περιήγηση στο Ιστολόγιο του Ιερού μας Ναού και στην Αρχιερατική Περιφέρεια Παραβόλας της Ιεράς μας Μητροόλεως

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου στην Ενορία μας


Την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021, εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της εθνικής επετείου, στον Ιερό μας Ναό θα τελεσθεί η Ακολουθία του Ορθρου και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, όπου θα αναγνωσθεί η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την ανάμνηση της απελευθέρωσης της πατρίδος μας, εκ της δουλείας του Οθωμανικού ζυγού. 
Εν συνεχεία θα τελεσθεί επίσημος Δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των υπερ. πίστεως και πατρίδος πεσόντων αγωνιστών.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ !!! μην ξεχάσουμε : Υψώνουμε την Ελληνική σημαία στα μπαλκόνια των σπιτιών μας για τη διπλή εορτή της πατρίδας μας, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τα 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης του 1821 αλλά και να τιμήσουμε όλους εκείνους που χύσανε το αίμα τους για του Χριστού την πίστη και της πατρίδος την ελευθερία ώστε εμείς σήμερα οι νέο Έλληνες να απολαμβάνουμε όλα εκείνα τα αγαθά της ελευθερίας για την οποία έπεσαν μαχόμενοι χιλιάδες ήρωες και αγωνιστές της Επαναστάσεως του 1821.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου