.Καλή και ευλογημένη περιήγηση στο Ιστολόγιο του Ιερού μας Ναού και στην Αρχιερατική Περιφέρεια Παραβόλας της Ιεράς μας Μητροόλεως

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

17.000 επισκέψεις του Ιστολογίου μας . Σας ευχαριστούμε πολύ


Ευχαριστούμε θερμά τους περίπου 17.000 ευλαβείς χριστιανούς που παρακολούθησαν και συνεχίζουν να παρακολουθούν το ιστολόγιο του Ιερού μας Ναού, που με τη χάρη του Θεού και τις μεσιτίες του Αγίου Δημητρίου λειτουργεί απο τον περασμένο Οκτώβριο
Ευχαριστούμε πολύ που έχετε αγκαλιάσει  και που  στηρίζετε την προσπάθεια που καταβάλλει ο Ιερός μας Ναός προκειμένου η Ενορία μας να έχει την δική της ορθόδοξη φωνή και μαρτυρία μέσα στον σύγχρονο και άστατο κόσμο που ζούμε. Σε έναν κόσμο που επικοινωνεί χωρίς να κοινωνεί, που πληροφορείται χωρίς να μαθαίνει, η Εκκλησία κομίζει την ελπίδα του λόγου της και μεταμορφώνει την δικτύωση σε κάλεσμα προσωπικής σχέσης με τον Θεό και τους ανθρώπους.

Τον σκοπό αυτό έχει και η ιστοσελίδα μας του Ναού μας. Να μεταφέρει με σύγχρονα μέσα το Ευαγγελικό μήνυμα ζωής και ελπίδος αναλλοίωτο, και συγχρόνως να πληροφορεί υπεύθυνα και αληθινά, σε μια περίοδο σύγχυσης και αμφισβήτησης των πάντων για ότι συμβαίνει στην Ενορία μας αλλά και το λατρευτικό και λειτουργικό πρόγραμμα αυτής.

Ευχόμαστε η περιήγησή σας να αποβεί ευχάριστη και ωφέλιμη, ώστε να μαρτυρείται η Αλήθεια – Χριστός, που είναι η μόνη ελπίδα και απαντοχή στη ζωή μας.

Με την αγάπη του Χριστού μας

π. Σπυρίδων Ιωάννου
Εφημέριος Ιερού Ναου Αγιου Δημητρίου Παραβόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου