.Καλή και ευλογημένη περιήγηση στο Ιστολόγιο του Ιερού μας Ναού και στην Αρχιερατική Περιφέρεια Παραβόλας της Ιεράς μας Μητροόλεως

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ειδική Γραφομηχανή τύπου Braille παρέδωσε ο π Σπυριδων Ιωαννου στο Δημοτικό Σχολείο Παραβόλας



Με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Παραβόλας, Πρωτοπρ. Σπυρίδων Ιωάννου επισκέφθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, το Δημοτικό Σχολείο Παραβόλας και παρέδωσε μια ειδική γραφομηχανή, τύπου Braille για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενός μαθητού του Σχολείου με προβλήματα όρασης.  
 Δίχως την ειδική αυτή γραφομηχανή η συμμετοχή του μαθητή στην εκπαιδευτική διαδικασία παρέμενε αδύνατη. Η αγορά της, λόγω του μεγάλου οικονομικού κόστους, δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί από την οικογένεια ή το Σχολείο.
Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Αθανάσιος Σερέτης και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό για την προσφορά αγάπης προς τον μικρό μαθητή και για την άμεση ανταπόκριση της Ιεράς Μητροπόλεως στο αίτημα αυτό της σχολικής κοινότητας, μέσω του εντεταλμένου κληρικού.
 Ο π. Σπυρίδων μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας προς όλους, τονίζοντας ότι η καλή και στενή συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως και των σχολικών μονάδων, όπως αναπτύσσεται πλέον, παρέχει μόνο καρπούς αγάπης, προσφοράς, ωφέλειας και διακονίας







Με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Αιτωλίας   και   Ακαρνανίας   κ.   Δαμασκηνού,   ο   Αρχιερατικός   Επίτροπος Παραβόλας,   Πρωτοπρ.   Σπυρίδων   Ιωάννου   επισκέφθηκε   την   Τετάρτη   4 Οκτωβρίου   2023,   το   Δημοτικό   Σχολείο   Παραβόλας   και   παρέδωσε   μια ειδική γραφομηχανή, τύπου Braille για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενός μαθητού   του  Σχολείου  με   προβλήματα  όρασης.  
 Δίχως   την   ειδική  αυτή γραφομηχανή   η   συμμετοχή   του   μαθητή   στην   εκπαιδευτική   διαδικασία παρέμενε   αδύνατη.   Η   αγορά   της,   λόγω   του   μεγάλου   οικονομικού κόστους,   δεν   μπορούσε   να   πραγματοποιηθεί   από   την   οικογένεια   ή   το Σχολείο.
Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Αθανάσιος Σερέτης και ο Σύλλογος Διδασκόντων   ευχαρίστησαν   τον   Σεβασμιώτατο   Μητροπολίτη   κ. Δαμασκηνό για την προσφορά αγάπης προς τον μικρό μαθητή και για την άμεση   ανταπόκριση   της   Ιεράς   Μητροπόλεως   στο   αίτημα   αυτό   της σχολικής κοινότητας, μέσω του εντεταλμένου κληρικού.
 Ο   π.   Σπυρίδων   μετέφερε   τις   ευχές   και   τις   ευλογίες   του Σεβασμιωτάτου   Μητροπολίτου   Αιτωλίας   και   Ακαρνανίας   προς   όλους, τονίζοντας ότι η καλή και στενή συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως και των   σχολικών   μονάδων,   όπως   αναπτύσσεται   πλέον,   παρέχει   μόνο καρπούς αγάπης, προσφοράς, ωφέλειας και διακονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου