.Καλή και ευλογημένη περιήγηση στο Ιστολόγιο του Ιερού μας Ναού και στην Αρχιερατική Περιφέρεια Παραβόλας της Ιεράς μας Μητροόλεως

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Απο τον απογευματινό μας περίπατο στην Κάστρο

 Από τον απογευματινό μας περίπατο στο Κάστρο  και στο Λαογραφικό Μουσείο Παραβόλας. Τα παιδιά μας,παιξανε απολαύσανε τη φύση, τον καθαρό αέρα και γευθηκαν γλυκίσματα και χυμούς που τους προσεφερε η Πρεσβυτέρα με πολλή αγαπη. 
Θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογος Γυναικών Παραβόλας "Η Τριχωνίδα" που διατηρει και συντηρεί το Λαογραφικό Μουσείο, ένα μουσείο όπου κρατα άσβεστη τη μνήμη και υπενθυμίζει σε όλους τους νεότερους τα ήθη τα έθιμα και τα παραδοσιακά στοιχεία των προγόνων μας. Αξίζει να συμβάλλουμε όλοι στο να γίνει ευρύτερα γνωστό αυτό το πραγματικά στολίδι του χωριού μας και να αξιοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους κόπιασαν στο να συγκεντρωθούν όλα αυτά τα ιστορικά κειμήλια των προγόνων μας ώστε να καταδεικνύουν σε όλους εμάς τους νεότερους την ενότητα και την αγάπη που είχαν οι παλαιότεροι και πως η πρόοδος και η τεχνολογία μπορεί να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των ανθρώπων από τη μια, αλλά από την άλλη χάνεται η ζεστασιά, η αγάπη, και το μονιασμα που είχαν οι παλαιότεροι.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου