.Καλή και ευλογημένη περιήγηση στο Ιστολόγιο του Ιερού μας Ναού και στην Αρχιερατική Περιφέρεια Παραβόλας της Ιεράς μας Μητροόλεως

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Πρόγραμμα εορτασμού Αγιου Νεκταρίου στον Αγιο Δημήτριο Παραβόλας

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ
ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Την προσεχή  Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, εορτάζει  και πανηγυρίζει  το εξωκκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους Παραβόλας, όπου φυλάσσεται η Εικόνα του Αγίου.

Το  πρόγραμμα της εορτής  έχει ως εξής :

 Αφ’ εσπέρας Δευτέρας  08 Νοεμβρίου   2021  και ώρα  16:00 μμ  θα τελεσθεί ο  Μέγας    Πανηγυρικός   Εσπερινός μετά Θείου Κηρύγματος.

  Το  πρωί  της    Τρίτης 9 Νοεμβρίου 2021 και περί ώρα  07:00 πμ  θα τελεσθεί η ακολουθία του  Όρθρου  και  εν συνεχεία Πανηγυρική  Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος.

 Το απόγευμα της Τρίτης και ώρα 16:00μμ το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου.

Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 16:00μμ υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγιου Νεκταρίου . Θα τελεσθεί  Ιερά Παράκληση του Αγιου Νεκταρίου έμπροσθεν του Ιερού Λειψάνου του Αγίου υπερ υγείας ενισχύσεως και βοηθείας όλων των ευλαβών χριστιανών και εν συνεχεία η καθιερωμένη εσπερινή ομιλία στα πλαίσια των πνευματικών δραστηριοτήτων του Ιερού μας Ναού.

Σημ: Το απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου θα παραμείνει στον Ιερό μας Ναό μόνο το απόγευμα της Τετάρτης και κατά τη διάρκεια της Ιεράς Παρακλήσεως

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου