.Καλή και ευλογημένη περιήγηση στο Ιστολόγιο του Ιερού μας Ναού και στην Αρχιερατική Περιφέρεια Παραβόλας της Ιεράς μας Μητροόλεως

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Έργα που ξεκινούν εντός των ημερών στον Ιερό μας Ναό

 Με τη βοήθεια του Θεού και με την βοήθεια του ευλαβών χριστιανών μας ξεκινούν από αύριο μια σειρά παρεμβάσεων και εργασιών τόσο στον Ιερό μας Ναό προκειμένου να είναι πιο λειτουργικός. 
  • Ήδη αφαιρέθηκαν όλα τα ντουλάπια εντός του Ιερού Βήματος του Ναού ως και η Ιερά Προσκομιδή τα οποία λόγω χρόνων ήταν  σάπια, σαθρά  και φθαρμένα και τοποθετούνται νέα ξύλινα ντουλάπια, βρύση και νεροχύτης ως επίσης και ταχυθερμοσίφωνας για ζεστό νερό για τα μυστήρια των βαπτίσεων που θα τελούνται στον Ιερό Ναό . 
  • Κατασκευάζεται νέα ντουλάπα για τα άμφια του Ιερέα λόγω απουσίας ντουλάπας εντός του Ιερού Βήματος.
  • Αγοράζεται νέος διάδρομος με δικέφαλο αετό 16 μέτρων μήκους για τον κεντρικό διάδρομο του Ναού, χαλί εκκλησιαστικό με δικέφαλο αετό διαστάσεων 3.00 Χ 2.00 μέτρων για τον σολέα ως επίσης και 3 εκκλησιαστικά χαλιά με δικέφαλο αετό περιμετρικά της Αγίας Τραπέζης.
  • Ηδη έχει παραγγελθεί βελούδινη χρυσοκέντητη στολή Αγίας Τραπέζης , σετ χρυσοκέντητα ποτηροκαλύματα, χρυσοκέντητα βελούδινα καλύμματα προσκομιδής και σκευοφυλακίου.
  • Ηδη έχουν παραγγελθεί βελούδινες χρυσοκέντητες κουρτίνες για τα παράθυρα του Ιερού βήματος

1 σχόλιο: