.Καλή και ευλογημένη περιήγηση στο Ιστολόγιο του Ιερού μας Ναού και στην Αρχιερατική Περιφέρεια Παραβόλας της Ιεράς μας Μητροόλεως

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Ολοκληρώθηκαν μια σειρά παρεμβάσεων στον Ιερό μας Ναό

Με τη χάρη του Τριαδικού μας Θεού, με τις μεσιτίες του προστάτου Αγίου μας, Αγίου Δημητρίου και με το υστέρημα του ευλογημένου λαού της Παραβόλας, ολοκληρώθηκαν μια σειρά πρεμβάσεων στον Ιερό μας Ναό αυτές τις ημέρες .
Πιο συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε ο γενικός καθαρισμός ολοκλήρου του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου προκειμένου η Ενορία μας να εορτάσει τον Αφέντη Αγιό της με τη συμμετοχή ευλαβών γυναικών που βοήθησαν στον ευτρεπισμό και θερμά τις ευχαριστούμε. Ευχόμαστε ο Αγιος Δημήτριος να είναι πάντα βοηθός και να τους χαρίζει υγεία και δύναμη. 
Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των ξύλινων ντουλαπιών εντός του γραφείου του Ιερού μας Ναού με αλλαγή όλων των φθαρμένων ντουλαπιών που έχριζαν άμεσης αντικατάστασης. 



Επίσης ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση παρέμβασης στην μικροφωνική εγκατάσταση του Ιερού Ναού με την μεταφορά της σε νέο ξύλινο ντουλάπι που φτιάχτηκε για το σκοπό αυτό, με την αγορά νέου αντιμικροφωνικού συστήματος ΑΚG, νέων σύγχρονων καλωδιώσεων, βυσμάτων  και μικροφώνων αλλά και συντήρηση της υπάρχουσας κεντρικής κονσόλας και του κεντρικού ενισχυτή.






Ευχόμαστε ο Αγιος Δημήτριος να ευλογεί και να αγιάζει όλους τους ευλογημένους κατοίκους της Παραβόλας που από το υστέρημά τους συνεισφέρουν απλόχερα για το Ναό μας, αλλά και όλο τον κόσμο ταυτόχρονα δε να μας ενδυναμώνει για περαιτέρω συνέχιση των παρεμβάσεων στον Ιερό μας Ναό. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου