.Καλή και ευλογημένη περιήγηση στο Ιστολόγιο του Ιερού μας Ναού και στην Αρχιερατική Περιφέρεια Παραβόλας της Ιεράς μας Μητροόλεως

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Παρεμβάσεις στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Παραβόλας

 Ξεκινα με την χάρη του Θεου η παρεμβαση μας στο Ναο του Αγιου Χαραλαμπους Παραβολας που εχρηζε αμεσης επεμβασης λογω παρέλευσης πολλων δεκαετιων που εγινε απο την τελευταια συντηρηση του Ναου. Οι πρωτες στοχευμένες κινησεις αφορουν το Ιερο Βημα. 
Πιο συγκεκριμένα ξηλωθηκαν ολα τα κουφια πλακακια και ο ραγισμενος νιπτηρας εντος του Ιερου Βηματος, τις επόμενες ημερες θα γινει η νεα υδραυλικη εγκατάσταση ( νεες σωληνωσεις παροχης νερου, νεος νιπτηρας ), θα τοποθετηθουν νεα πλακακια, νεα ηλεκτρολογικη εγκατασταση, τριψιμο της τοιχοποιας, μονωση για την υγρασια και βαψιμο του Ιερου Βήματος. 
Παρακαλούμε θερμα οποιος απο τους ευλαβεις ενοριτες μας, επιθυμει να βοηθησει οικονομικα αναλογα με τις οικονομικές δυνατότητές του στον εξολοκληρου εξωραϊσμό του Αγιου Χαραλάμπους ( νεα υδραυλικη εγκατάσταση, νεα ηλεκτρολογικη εγκατασταση, μονωση και ελαιοχρωματισμος ) να απευθύνεται στον Εφημεριο του Ιερού Ναου ή στα μελη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου λαμβανοντας τη σχετική νόμιμη αποδειξη δωρεας. Και η παραμικρη βοηθεια ειναι πολυτιμη!!!

Ηδη αυτες τις ημερες ολοκληρωνεται το Ιερο Βημα του Ναου που επρεπε να παρεμβουμε λογω πολλων συσσωρευμενων προβληματων και στα ηλεκτρολογικα, και στα υδραυλικά και στην τοιχοποια. 
Ευχαριστούμε πολυ ολους οσους ανταποκρίνονται στην παρακληση μας και ευχόμαστε ο  ο Αγιος Χαραλαμπος ο θαυματουργός να πρεσβεύει στο θρονο της Χαριτος του Θεου μας για εμας και τις οικογένειές μας











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου